dimarts, 13 de gener del 2009

Lloguer amb opció a compra

Aquest matí he sortit a fer un cafetó i cada cop hi ha més botigues per llogar o comprar, en concret una, que m’ha sobtat, amb 4 rètols d’immobiliàries diferents, gairebé col·locats un sobre l’altre i que tapaven tota la façana...i com aquesta unes quantes en molts i molts carrers... On anirem a parar...

Potser la crisi ens porti a un consum més racional, a uns preus més assenyats i el 'totxo' deixi de ser el rei del mambo. Ni era lògic el que es pagava per quatre parets, ni el que guanyaven els constructors, paletes i intermediaris negociant amb un be tan necessari com és la vivenda.

I sinó que els ho expliquin als promotors que ja no saben que fer per vendre pisos. La formula que s’està tornant a implantar en els últims mesos és el lloguer amb opció a compra.

Amb un mercat completament paralitzat per la aixeta que han tancat els bancs no donant crèdits a ni Déu, i això que et “ deixen respirar”... i un estoc de pisos cada cop més alt no toca més remei que tornar als sistemes d’ “aquells temps”.

Esperem, pel bé de tothom, que aquesta crisi s’alleugeri i que es solucioni el problema del comportament dels bancs i les famílies puguin arribar a fi de mes sense patir. El que és segur és que aquest any 2009 ens haurem d’estrènyer el cinturó tots plegats !!! Paciència !!!!