dilluns, 19 de gener del 2009

Niños envueltos




Aquí teniu aquesta recepta, és una recepta molt especial per a mi , transmesa de generació en generació en la meva família política.
Us animo a que proveu de fer aquest plat, és entretingut de fer però boníssim i, com el nom indica, original !! Quan el tornem a fer, us prometo la foto. Però ara us poso aquesta que és preciosa.





“NIÑOS ENVUELTOS”

Ingredients

- 6 talls de tall rodó finets
- 6 grans d’all
- 3 culleradetes. de julivert picadet
- 4 cebes mitjanes
- 4 tomàquets
- 300 grs. de carn picada ( meitat porc i meitat vedella)
- 1 ou
- 100 grs d’olives negres sense pinyol
- trufa
- 1 tassa de vi blanc- Oli d’oliva i orenga
- Farina, sal i pebre

Procediment


Pelar i picar 2 grans d’ all i una ceba; apart, picar les altres 3 cebes i triturar els tomàquets.
Col·locar en un bol una cullerada de julivert i els 2 dents d’ all picats amb la ceba.
Afegir la carn picada i les olives farcides tallades a trossets. Barrejar. Afegir l’ou, sal i el pebre.
En mig de la carn picada s’hi posa una mica de trufa o en el seu defecte oliva negra.
Estendre els filets fins de carn sobre el marbre i col·locar una part del farcit en el centre de cadascuna.
Enrotllar i tancar amb escuradents.. Enfarinar-los.
En una cassola, escalfar a mig foc, 3 cullerades d’oli d’oliva.
Afegir els “ niños envueltos” ; daurar-los i apartar-los

Incorporar les 3 cebes picades i els 4 dents d’all sencers. Cuinar cinc minuts i tirar un raig de vi. Quan comenci a bullir, afegir els tomàquets. Col·locar els “niños envueltos“ i cuinar a foc suau 30 minuts més.

Al final, afegir les olives a la salsa.

Nihil Obstat. Cuinatur.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per acabar-ho d'arrodonir es pot posar enmig de la carn picada una miqueta de trufa negra. Ah ,i les olives de la salsa,per a mi , millor si son verdes.