divendres, 20 de novembre del 2009

Si tens convidats.. quedes molt bé

Aquesta nit, com que he anat a comprar al mercat, faré aquest plat, adjunto la recepta per si algú el vol fer, com diu la meva mare..si tens convidats... quedes molt bé

TONYINA AMB CEBA CARAMELITZADA ( per a quatre persones)

4 talls de tonyina
un parell de cebes
sucre moreno
mig got de salsa de soja



Elaboració

Per començar tallem les cebes a làmines ben finetes i les posem a sofregir a foc lent amb un bon raig d'oli d'oliva.Quan estiguin daurades, les retirem i les reservem en un plat. A la mateixa paella hi posem una mica més d'oli, el sucre moreno, per caramel·litzar. Quan estigui començant a fer-se líquid hi afegiu la soja i el vinagre de Mòdena i ho deixeu reduir. Feu la tonyina volta i volta amb sal i pebre, el foc ben fort perquè quedi cuita per fora i crueta per dins. Per muntar el plat: la tonyina, la ceba pel damunt i la reducció de soja i Mòdena...Boníssim.Si teniu convidats, val la pena fer la ceba i el caramel de soja. En l'últim moment feu la tonyina, que sempre quedarà molt millor acabada de fer!